Dave Maasland

Cybersecurity expert
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Blog

Blog

We leven in een tijdperk van toenemende digitale dreiging. Ransomware, hackpogingen en andere vormen van cybercrime halen vrijwel dagelijks het nieuws. In dit blog bespreekt Dave Maasland regelmatig bedreigingen, maar ook kansen.

Waarom mkb'er zo interessant is voor cybercriminelen

Cybercrime is een serieus probleem voor Nederlandse bedrijven. Dat cybercriminelen onze ondernemingen zo interessant vinden, komt omdat Nederlandse bedrijven bovengemiddeld digitaal zijn en voorop lopen…

Meer informatie

Dave Maasland benoemd tot CEO van ESET Nederland

ESET stelt Dave Maasland (links op de foto foto) aan als CEO. Maasland neemt de functie over van Marius Sinke (rechts op de foto), die…

Meer informatie

Security is cruciaal voor het vertrouwen in de internetsector

De DHPA werkt nauw met deelnemers en partners samen aan het vertrouwen dat zo broodnodig is binnen de internetsector. Security is hierbij van cruciaal belang.…

Meer informatie
Door jouw presentatie hebben we écht awareness gecreëerd, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. De beweging is hiermee in gang gezet, zaadjes zijn geplant en dat is wat we ook als doel hadden.
- Anne van den Broek, VODW
Tijdens onze LinC bijeenkomst heeft Dave ons een flitsende presentatie gegeven over de wereld van cybercrime. Door zijn enthousiasme en goede voorbeelden wordt een complex onderwerp meer inzichtelijk en interessant. Tenslotte geeft hij praktische tips die ernstige financiële schade kunnen voorkomen.
- Maurice Bergman, Rabobank IJsseldelta en organisator van LinC
Het enthousiasme en de kennis van Dave Maasland sprak het publiek enorm aan. Zijn tone of voice is plezierig. Helder en duidelijk gaf hij het publiek advies over het opzetten van de cyber security bedrijfsstrategie. Een voorbeeld van een professionele spreker, zoals je graag ziet en hoort bij een event als dit.
- Rineke Sloetjes, manager Xandrius events
Dave liet de aanwezig door middel van voorbeelden zien wat cybercrime met je bedrijf doet, hoe je het kan voorkomen en wat je vooral niet moet doen. Buiten de heldere uitleg gaf Dave ook een aantal tips wat je binnen je bedrijf als eerste kunt uitvoeren.
- BIM Moerdijk

Dave Maasland boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Dave Maasland en sprekersbureau Quality Bookings