Dave Maasland

Cybersecurity expert
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Cybersecurity in de finance

Cybersecurity in de finance

Als er één sector is waar cybersecurity van levensbelang is, dan is het de finance wel. De lokroep van geld en financiële transacties blijkt onweerstaanbaar voor sluwe cybercriminelen die digitale fraude tot een kunst hebben verheven. Financiële organisaties lopen veelal enorme risico’s door kwetsbare beveiligingssystemen of onachtzaamheden in de werkwijze.

CEO Dave Maasland van beveiligingsbedrijf ESET Nederland waarschuwt voor de digitale risico’s waar elke financiële instelling tegenwoordig mee te maken krijgt. In zijn lezing ‘Cybersecurity in de finance’ ontvouwt hij een beeld van een sector waar kostenoverwegingen en onderschatting nogal eens ten grondslag liggen aan torenhoge schadeposten. Terwijl dit in principe vrij eenvoudig is te voorkomen.

Lezing over cybersecurity in de finance boeken

Als een van ’s lands hoogst aangeschreven IT-specialisten is Dave Maasland een veelgevraagd spreker voor congressen en seminars. Bedrijven willen hem inhuren vanwege zijn specialistische vakkennis en affiniteit met de financiële sector. Op begrijpelijke wijze weet hij complexe beveiligingsvraagstukken te vertalen naar concrete tips en praktische voorbeelden.

In zijn lezing ‘Cybersecurity in de finance’ legt de topman van ESET Nederland uit waarom cybersecurity in de finance nog vaak een ondergeschoven kindje is en hoe dit kan veranderen. Hij illustreert op boeiende wijze hoe elke financiële onderneming tegenwoordig afhankelijk is van IT, maar onvoldoende op de hoogte is van de kwetsbaarheden die dit met zich meebrengt.

Dave Maasland inhuren als spreker op een finance congres

Dave Maasland boeken als spreker is een garantie voor een presentatie die de ogen opent en aanzet tot directe actie. In een tijdperk waarin IT-systemen vrijwel zonder uitzondering onderling verbonden zijn en mobiele apparaten intensief worden gebruikt, moet elke organisatie in de finance een maatregelenpakket paraat hebben om desastreuze beveiligingslekken te voorkomen.

In zijn lezing ‘Cybersecurity in de finance’ gaat de securityexpert nader in op de maatregelen die het eenvoudigst zijn te nemen en die bovendien het meeste effect sorteren. Deze simpele tips zijn voor elke financiële onderneming op elk niveau toepasbaar. Daarnaast besteedt Dave Maasland niet alleen aandacht aan de gevaren, maar ook aan de kansen die de nieuwe digitale werkelijkheid biedt.

Meer weten over cybersecurity in de finance? Neem contact op!

‘Cybersecurity in de finance’ is een uiterst relevante lezing die op geen enkel congres of seminar in de finance misstaat. Met Dave Maasland als gerespecteerd gezicht en voorloper op het gebied van IT-beveiliging voor financiële organisaties, vormt deze presentatie een waardevolle toevoeging voor elke instelling waar financiële belangen een belangrijke rol spelen.

Een lezing van Dave Maasland verschaft u meer inzicht in het huidige landschap van cybercriminaliteit en helpt om uw organisatie te wapenen tegen de meest actuele bedreigingen. Wilt u deze spreker inhuren met zijn presentatie ‘Cybersecurity in de finance’? Neem vrijblijvend contact op om direct te boeken of te overleggen over de uitgebreide mogelijkheden.

Lezingen

Cybersecurity in het onderwijs
Cybersecurity in de finance
Lezingen overzicht
Door jouw presentatie hebben we écht awareness gecreëerd, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. De beweging is hiermee in gang gezet, zaadjes zijn geplant en dat is wat we ook als doel hadden.
- Anne van den Broek, VODW
Tijdens onze LinC bijeenkomst heeft Dave ons een flitsende presentatie gegeven over de wereld van cybercrime. Door zijn enthousiasme en goede voorbeelden wordt een complex onderwerp meer inzichtelijk en interessant. Tenslotte geeft hij praktische tips die ernstige financiële schade kunnen voorkomen.
- Maurice Bergman, Rabobank IJsseldelta en organisator van LinC
Het enthousiasme en de kennis van Dave Maasland sprak het publiek enorm aan. Zijn tone of voice is plezierig. Helder en duidelijk gaf hij het publiek advies over het opzetten van de cyber security bedrijfsstrategie. Een voorbeeld van een professionele spreker, zoals je graag ziet en hoort bij een event als dit.
- Rineke Sloetjes, manager Xandrius events
Dave liet de aanwezig door middel van voorbeelden zien wat cybercrime met je bedrijf doet, hoe je het kan voorkomen en wat je vooral niet moet doen. Buiten de heldere uitleg gaf Dave ook een aantal tips wat je binnen je bedrijf als eerste kunt uitvoeren.
- BIM Moerdijk

Dave Maasland als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Dave Maasland en sprekersbureau Quality Bookings