Dave Maasland

Cybersecurity expert
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Cybersecurity voor de retail

Cybersecurity voor de retail

In de retail is veiligheid een tijdloos thema. Maar met de opkomst van internet en aanverwante technologieën, zijn er in het huidige tijdperk tal van nieuwe veiligheidsbedreigingen voor retailers bijgekomen. Veelgehoorde termen in de media zijn hacks, phishing en ransomware. Begrippen die kortstondig angst inboezemen, om vervolgens weer over te gaan tot de orde van de dag.

Dit is exact de aanpak die ervoor zorgt dat veel retailers kwetsbaar zijn voor digitale aanvallen, zegt IT-beveiligingsexpert Dave Maasland. In zijn lezing ‘Cybersecurity voor de retail’ legt hij uit dat digitale criminaliteit weliswaar een bedreiging vormt, maar tegelijkertijd prima te voorkomen is door het nemen van preventieve maatregelen.

Lezing over cybersecurity voor de retail boeken

De belangrijke (en geruststellende!) boodschap van Dave Maasland zorgt ervoor dat steeds meer retailbedrijven hem willen inhuren voor een presentatie op hun congres of seminar. Als CEO van ESET Nederland – een van de grootste IT-securitybedrijven van Nederland – weet deze ervaren spreker exact welke digitale bedreigingen en kansen er liggen in de retailsector.

In zijn lezing ‘Cybersecurity voor de retail’ schept hij orde in de chaos van tegenstrijdige mediaberichten over digitale criminaliteit. Hij vertelt in heldere taal over de grootste cyberbedreigingen van het heden én de toekomst, zodat de retailorganisatie zich optimaal kan voorbereiden en kwaadwillenden altijd een stap voor kan zijn.

Dave Maasland inhuren als spreker op retailcongres

Dave Maasland inhuren als spreker op een retailcongres verzekert u van een enerverende lezing boordevol praktisch toepasbare informatie. Als geen ander begrijpt deze IT-expert de uitdagingen waar moderne retailorganisaties voor staan. Hij beseft dat informatietechnologie voor veel retailers een abstracte discipline is, maar benadrukt ook het belang van een proactieve aanpak.

Die hoeft bovendien niet nodeloos kostbaar of ingewikkeld te zijn, maar begint bij het nemen van enkele simpele stappen. Deze door de wol geverfde topman van ESET weet hoe hij de materie voor een breed publiek in begrijpelijke taal moet uitleggen en beschikt over jarenlange ervaring met IT-technologie in de retailsector.

Meer weten over cybersecurity voor de retail? Neem contact op!

‘Cybersecurity voor de retail’ is een zeer populaire lezing in de retailbranche die niet misstaat op uw retailcongres of -seminar. Dave Maasland is een zeer bedreven spreker die garant staat voor een dynamisch verhaal dat geen moment gaat vervelen. Deze presentatie is geschikt voor elke retailondernemiing die waarde hecht aan zijn digitale veiligheid.

Retailorganisaties die Dave Maasland inhuren, zijn verzekerd van een verrassend concept op maat met veel praktische tips en concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Wilt u deze veelgevraagde spreker ook boeken met zijn lezing ‘Cybersecurity voor de retail’? Neem dan contact op voor boekingsinformatie of nadere uitleg over de voorwaarden.

Lezingen

Cybersecurity in het onderwijs
Cybersecurity voor de retail
Lezingen overzicht
Door jouw presentatie hebben we écht awareness gecreëerd, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. De beweging is hiermee in gang gezet, zaadjes zijn geplant en dat is wat we ook als doel hadden.
- Anne van den Broek, VODW
Tijdens onze LinC bijeenkomst heeft Dave ons een flitsende presentatie gegeven over de wereld van cybercrime. Door zijn enthousiasme en goede voorbeelden wordt een complex onderwerp meer inzichtelijk en interessant. Tenslotte geeft hij praktische tips die ernstige financiële schade kunnen voorkomen.
- Maurice Bergman, Rabobank IJsseldelta en organisator van LinC
Het enthousiasme en de kennis van Dave Maasland sprak het publiek enorm aan. Zijn tone of voice is plezierig. Helder en duidelijk gaf hij het publiek advies over het opzetten van de cyber security bedrijfsstrategie. Een voorbeeld van een professionele spreker, zoals je graag ziet en hoort bij een event als dit.
- Rineke Sloetjes, manager Xandrius events
Dave liet de aanwezig door middel van voorbeelden zien wat cybercrime met je bedrijf doet, hoe je het kan voorkomen en wat je vooral niet moet doen. Buiten de heldere uitleg gaf Dave ook een aantal tips wat je binnen je bedrijf als eerste kunt uitvoeren.
- BIM Moerdijk

Dave Maasland als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Dave Maasland en sprekersbureau Quality Bookings