Dave Maasland

Cybersecurity expert
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Cybersecurity voor de landbouw

Cybersecurity voor de landbouw

Aardsere sectoren dan de landbouw bestaan er niet. Maar toch ontkomt ook deze sector niet aan gevaren met een digitaal karakter. Cybercriminelen infiltreren tegenwoordig nagenoeg elke branche en steeds vaker richten ze hun pijlen op landbouworganisaties die zich hier niet voldoende tegen wapenen. En dat terwijl de potentiële gevolgen enorm zijn.

IT-beveiligingsexpert Dave Maasland kent de digitale bedreigingen voor de landbouwsector op zijn duimpje en zegt dat snelle actie noodzakelijk is. In zijn lezing ‘Cybersecurity voor de landbouw’ illustreert hij de kwetsbaarheid van de meeste landbouwbedrijven en de dringende noodzaak om hier maatregelen tegen te nemen.

Lezing over cybersecurity voor de landbouw boeken

Dave Maasland is topman van het vooraanstaande IT-securitybedrijf ESET Nederland en ziet in die hoedanigheid de meest actuele cyberbedreigingen voorbijkomen. Hij signaleert een toenemende focus van cybercriminelen op de landbouwsector en waarschuwt voor de belangen die op het spel staan. Van één onbeduidend beveiligingslek kunnen de financiële gevolgen immers al desastreus zijn.

Gelukkig is er ook goed nieuws: de meeste beveiligingsproblemen in de landbouw zijn eenvoudig oplosbaar. Dat begint met bewustwording in de gehele organisatie, zodat de belangrijkste kwetsbaarheden verdwijnen en de meest eenvoudige hacks voorkomen worden. Denk alleen al aan het versterken van wachtwoorden waar voorheen onachtzaam mee werd omgesprongen.

Dave Maasland inhuren als spreker op landbouwcongres

Dave Maasland inhuren als spreker is een goed idee als u uw landbouwcongres van een verrassende impuls wilt voorzien. Deze IT-expert heeft het vermogen om een complex onderwerp uit te leggen in begrijpelijke taal die ook nog eens is afgestemd op de doelgroep. Zijn lezing gooit steevast hoge ogen bij landbouworganisaties en geeft de aanzet tot een flinke verbetering van de digitale beveiliging.

‘Cybersecurity voor de landbouw’ is een lezing die geschikt is voor elk landbouwbedrijf dat zijn digitale zaakjes goed op orde wil hebben. In zijn presentatie gaat Dave Maasland niet alleen in op actuele gevaren die spelen, maar draagt hij voor de meest voorkomende problemen ook concrete oplossingen aan die zelfs voor de grootste digibeet eenvoudig zijn te implementeren.

Meer weten over cybersecurity voor de landbouw? Neem contact op!

In een sector waarin langzaam het besef begint door te dringen dat cybercriminaliteit een reëel gevaar is, blijkt de lezing ‘Cybersecurity voor de landbouw’ een ongekend succes. Als onbetwist expert in zijn vakgebied neemt Dave Maasland bedrijven bij de hand en stemt hij zijn presentatie naadloos af op hun wensen en specifieke situatie.

Steeds meer bedrijven willen deze veelgevraagde spreker dan ook inhuren voor een maatwerk lezing op hun congres of seminar. Bent u de volgende? Neem direct contact op om de presentatie ‘Cybersecurity voor de landbouw’ voor uw landbouwevent te boeken of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Lezingen

Cybersecurity in het onderwijs
Cybersecurity voor de landbouw
Lezingen overzicht
Door jouw presentatie hebben we écht awareness gecreëerd, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. De beweging is hiermee in gang gezet, zaadjes zijn geplant en dat is wat we ook als doel hadden.
- Anne van den Broek, VODW
Tijdens onze LinC bijeenkomst heeft Dave ons een flitsende presentatie gegeven over de wereld van cybercrime. Door zijn enthousiasme en goede voorbeelden wordt een complex onderwerp meer inzichtelijk en interessant. Tenslotte geeft hij praktische tips die ernstige financiële schade kunnen voorkomen.
- Maurice Bergman, Rabobank IJsseldelta en organisator van LinC
Het enthousiasme en de kennis van Dave Maasland sprak het publiek enorm aan. Zijn tone of voice is plezierig. Helder en duidelijk gaf hij het publiek advies over het opzetten van de cyber security bedrijfsstrategie. Een voorbeeld van een professionele spreker, zoals je graag ziet en hoort bij een event als dit.
- Rineke Sloetjes, manager Xandrius events
Dave liet de aanwezig door middel van voorbeelden zien wat cybercrime met je bedrijf doet, hoe je het kan voorkomen en wat je vooral niet moet doen. Buiten de heldere uitleg gaf Dave ook een aantal tips wat je binnen je bedrijf als eerste kunt uitvoeren.
- BIM Moerdijk

Dave Maasland als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Dave Maasland en sprekersbureau Quality Bookings